CaDi
Global Moderator
REP Sayısı: +64/-12
|
 |
« : Kasım 19, 2008, 03:24:33 ÖS » |
|
Yaşanmış din hocası-öğrenci diyaloglarıdır?: >> >> > > - Çocuklar Kıyamet cuma günü şafak vaktinde olacaktır. >> > > -Ama hocam nereye göre şafak vakti? bizde şafak vaktiyken diğer >>tarafta >>gece oluyor... >> > > -Numaran kaçtı senin? >> > > -Ne olduki hocam? >> > > -Çok güzel soru sordun 5 vericem...Cevabını bilmiyorum çünkü... >> > > >> > > ________________________ o _______________________ >> > > >> > > -Arapça bilenler el kaldırsın...(Sadece 1 kişi el kaldırır...) >> > > >> > > -Afferim kızım Ayşeee...siz niye bilmiyonuz? Nasıl dua ediyonuz??? >> > > -Hocam ben türkçe dua ediyorum. >> > > -Olmazz! Arapça edicen! Türkçe kabul olmazzz! >> > > -Niye hocam, Allah türkçe bilmiyormu? >> > > -Haşaaaa! Haşaaaa! >> > > >> > > ________________________ o _______________________ >> > > >> > > -Çocuklar cuma namazı herkese açık olan bir yerde kılınır... >> > > -Hocam bizim ev herkese açık, bizim evde niye kılmıyorlar? >> > > >> > > -Olmaz oğlum istediğin her zaman girebileceğin bir yer olmalı. >> > > >> > > -Hocam bizim eve istediğiniz her an girebilirsiniz ama. >> > > -Olum sizin ev genelevmi? >> > > >> > > ________________________ o _______________________ >> > > >> > > >> > > -Çocuklar şimdi, ahiret gününde bütün herkes tartılacak, sevapları >>günahlarından fazla olanlar sırat köprüsünden geçerek cennete ulaşıcak. >> > > -Hocam nasıl bir şey o sırat köprüsü? >> > > -Kıl gibi ince, Kılıç gibi keskin. >> > > -Eeee nasıl geçiyoruzki biz ordan hocam? Ayağımız acır, duramayız >>üstünde denge diye bir şey var herkes cehenneme düşer böyle hocam. >> > > -Sevabı fazla olanlara o köprü böyle otoban gibi geniş gelecek. >> > > >> > > -E hocam sevabı fazla olanlar gecicekse kıldan köprüye otobana ne >>gerek >>var, Allah sevabı çok olana geç desin geçsin, az olana cehenneme git >>desin >>gitsin, sanki itirazmı edicez >> > > >> > > -Sus esek sıpası aklın ermez senin Allahın işine, tövbe summe, haşaa >>tövbe >> > > >> > > ________________________ o _______________________ >> > > >> > > -Bu evren, bu kuşlar, bu böcekler çiçekler, hepsi yüce rabbimizin >>bizlere birer armağandır.. >> > > Kendi vücudunuza bir bakın ... bu mükemmeliyeti başka kim >>yapabilirdiki? >>mesela gözlerimiz... yüzümüzde yani ona en uygun yerde... Gözlerimiz diz >>kapaklarımızda olsaydı ne kadar çirkin olurdu değil mi? >> > > -İtirazım var hocam. >> > > -Söyle çocuğum! >> > > -Eğer gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değişen hiç bir şey >>olmazdı >>, çünkü herkesin gözleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz >>çocuklarım, gözlerimiz yüzümüzde olsaydı ne kadar çirkin olurdu" >>derdiniz, >>ben de itirazım var derdim... >> > > >> > > ________________________ o _______________________ >> > > >> > > O derse aldığım kedi yavrusu sınıfda gezerken hoca; >> > > >> > > -Kim soktu bu mendebur hayvanı sınıfa? >> > > -Been. ama hocam o da allah-i teala'nın yarattığı bir varlık değil >>mi? >>yazık... >> > > -??? e tabii o da allah-i teala'nın yarattığı bir mahluk. hem >>peygamber >>efendimiz de çok severmiş. Ay pek de sevimli kerata... >> > > >> > > ________________________ o _______________________ >> > > >> > > >> > > -Ahauh >> > > -Hocam n'olcak bu cimbomun hali? >> > > -Bak şimdi Tugay'ı al orta sahaya yerine de Ergun'u koy bak ne güzel >>iş >>yapar. >> > > -Hocam müdür bey bakıyor! >> > > -Ahlak ve Fazileeet her zaman müslümana yakışır.. >> > > -Tamam hocam gitti. >> > > -Sonra Hakan Ünsal'ı geriye almak lazım... >> > > >> > > ________________________ o _______________________ >> > > >> > > -Peygamberimiz Hazreti Muhammed sallallahu aleyhi vesellem de >>iftarını >>hurma ile açarmış.. >> > > -Hocam, Mekke'de iskender kebap mı vardı ki? >> > > -Sus! terbiyesiz, zindik, kafir... >> > > >> > > ________________________ o _______________________ >> > > >> > > -Çocuklarım eğer dünya güneşe 1 cm. yakın olsaydı her yer erir eğer 1 >>cm. uzak olsaydı her taraf donar ve yaşayamazdık... allah'ın olduğunu >>bundan >>anlayabiliriz. >> > > -e iyi de hocam dünya güneşe 18 ocakta yakınlaşır 21 hazirandada >>uzaklaşır.. hem de 1 cm. değil yaklaşık 2 milyon kilometre ... ee hiç >>bir >>şey olmuyor... >> > > >> > > -İşte bu da allah'ın bir mucizesidir...evladım...otur...laubali, >>ukala
|