Sohbetloji.Com
Kullanıcı Adınız Şifreniz
Üye Olun Şifremi Unuttum
47,028 Mesaj 6,271 Konu
Gönderen: 1,086 Üye
Son üye: APACHE034
Şuan Kim Nerede   Arkadaşını Bul   Istatistik Merkezi   mIRC indir   Video Izle   Müzik Kutusu   Bağış   Yardım   Iletişim

Sohbetloji.Com  |  SohbetLoji Club  |  Özel Günleriniz  |  8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun... 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun...  (Okunma Sayısı 252 defa)
Biriciqim
Süper Üye
*

REP Sayısı: +114/-68

Üye Bilgileri Cinsiyet: Bayan
Mesleği: Sağlıkçı
Takımı: Galatasaray
Burcu: Akrep

Kişisel Mesaj Bedelini Yüregimle Ödedim.. En masum Günahımsın..!

Iletişim Bilgileri
« : Mart 08, 2010, 12:49:37 ÖÖ »

BU DÜNYADAKI EN GÜVENLI SIGINAGIM SENIN KUCAGINBENIM ANNEM OLMAN BU DÜNYADAKI EN BÜYÜK SANSIM SENI SEVIYORUM ANNEM KADINLAR GUNUN KUTLU OLSUN... VE BÜTÜN ANNELERİMİZİN KADINLAR GUNU KUTLU OLSUN...

« Son Düzenleme: Mart 08, 2010, 12:51:34 ÖÖ Gönderen: Biriciqim » Logged

Ah KaLbim Sevmek İyi GeLmez Bize.. AgLa KaLbim AgLa Sen AgLa KaLbim AgLa Sus Sesin DuyuLmasın İçinden AgLa.. İçinden AgLa..!
Sohbetloji.Com
Reklam vermek için
TIKLAYIN
NizNayI{a
Moderator
*

REP Sayısı: +214/-4

Mesleği: Öğretmen
Takımı: Fenerbahçe
Burcu: Kova

Kişisel Mesaj >>> RuI-IsuZ <<<

Iletişim Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 08, 2010, 04:57:12 ÖS »

bayramımız kutlu olsun kızlar Göz kırpan

*”˜˜”*°•. ˜”*°• •°*”˜ .•°*”˜˜”*
.•°*”˜ .•°*”˜ * Lαdєsi sєη kαzαηdıη ! çüηkü ηє αklıмdαsıη ηєdє uмЯuмdα... * ˜”*°•. ˜”*°•.
. •°*”˜.•°*”˜.•°*”˜ ˜”*°•.˜”*°•.˜”*°•.
Sohbetloji.Com
Reklam vermek için
TIKLAYIN
ZnaCokK
Deneyimli Üye
*

REP Sayısı: +81/-2

Mesleği: Öğretmen
Burcu: Yay

Iletişim Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 09, 2010, 11:48:05 ÖÖ »

iyi bayramlar   Öpücük Öpücük
Sohbetloji.Com
Reklam vermek için
TIKLAYIN
BaS_BeLaSi
Süper Üye
*

REP Sayısı: +40/-4

Burcu: Kova

Kişisel Mesaj BeN BiR BaS_BeLaSiyiM KuRTuL KuRTuLaBiLiRSeN :)

Iletişim Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 10, 2010, 03:08:23 ÖS »

Bizim dinimiz hiçbir zaman kadınların erkeklerden geri kalmasını istememiştir. Allah'ın emrettiği şey, Müslüman erkek ve kadın beraber olarak ilim ve irfan kazanmasıdır. Kadın ve erkek bu ilim ve irfanı aramak ve nerede bulursa oraya gitmek ve ona sahip olmak mecburiyetindedir. İslâm ve Türk tarihi incelenirse görülür ki, bugün kendimizi bin türlü kayıtlarla bağlı zannettiğimiz şeyler yoktur. Türk toplum hayatında kadınlar ilim ve irfan bakımından ve diğer hususlarda erkeklerden kesinlikle geri kalmamışlardır. Belki daha ileri gitmişlerdir.

M. Kemal ATATÜRK ( 1923 )

BeNCe GiT iNTiHaR eT çÜnKÜ bEnLe TaNıŞtIn Gülümseme
Sohbetloji.Com
Reklam vermek için
TIKLAYIN
Sayfa: [1]
Sohbetloji.Com  |  SohbetLoji Club  |  Özel Günleriniz  |  8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu olsun... « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Chat | Sohbet | Aşk Şiirleri | E-Kart | Arşiv | Archives | Sitemap-1 | Sitemap-2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
    TC. Kimlik No.Kimlik IşlemleriEmekli SandığıBağ-KurS.S.KEmniyet Gen. Müd.Sürücü C. PuanıAskerlik ŞubesiVergi DairesiÖsym
    Oto Vergi BorcuÜniversitelerAçık ÖğretimPasaportElçiliklerResmi GazeteADSL KotaIller Arası MesafeAlo 118Il - Ilçe Arası Mesafe