Sohbetloji.Com
Kullanıcı Adınız Şifreniz
Üye Olun Şifremi Unuttum
47,028 Mesaj 6,271 Konu
Gönderen: 1,086 Üye
Son üye: APACHE034
Şuan Kim Nerede   Arkadaşını Bul   Istatistik Merkezi   mIRC indir   Video Izle   Müzik Kutusu   Bağış   Yardım   Iletişim

Sohbetloji.Com  |  Sohbetloji Forum  |  Tanışma / Kaynaşma  |  Sohbetloji'ye hoşgeldin mrreformer 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Sohbetloji'ye hoşgeldin mrreformer  (Okunma Sayısı 12 defa)
Sohbetloji Forum
Sistem Robotu
*

REP Sayısı: +2/-1

Üye Bilgileri Mesaj Sayısı: 303

Iletişim Bilgileri
« : Temmuz 27, 2010, 08:56:41 ÖS »

Ailemize Hoşgeldin mrreformer Gülümseme
Sizi, her ne sebeble olursa olsun aramızda görmek bizi sevindirdi
Sohbetin ve paylaşımın tadına varacağınızdan hiç şüpheniz olmasın..

Dilerseniz bu mesajın alt ve üst kısımlarında bulunan YANITLA butonunu (tuşunu) tıklayarak,
kendinizi forumdaki diğer üyelere direk veya dolaylı olarak tanıtabilirsiniz..

Burada daha başka nelermi yapabilirsiniz ?

- Yeni konular açarak mesajlarınızı paylaşabilirsiniz
- Resim ve videolarınızı yayımlayabilirsiniz
- Günlük tutabilirsiniz
- Şiir veya makale arşivi yapabilirsiniz
- Çeşitli konularda anketler düzenleyebilirsiniz
- Arkadaş edinerek özel olarak mesajlaşabilirsiniz
- Sohbet sayfamızda doya doya sohbet edebilir bilgi yarışmalarına katılabilirsiniz
- Haberleri okuyabilir, TV izleyebilir ve radyo dinleyebilirsiniz
- Bilgisayarınız için çeşitli programlar ve dökümanlar bulabilirsiniz
... ve daha bir çok şey...

Forumla ilgili herhangi bir sorununuz olursa ana sayfadaki Yardım (Help) bölümünde cevabınızı arayabilirsiniz
veya yine o bölüme konu açarak sorununuzu dile getirebilir, yardım isteyebilirsiniz..
Yetkili arkadaşlarımız ve deneyimli üyelerimiz sizlere gereken yardımı göstermekten çekinmeyeceklerdir.
Özel sorunlarınızı her sayfanın üst kısmında bulunan ana menümüzdeki iletişim linkini tıklayarak gönderebilirsiniz.

Herşeyin gönlünüzce olması temennilerimizle. Iyi forumlar..
Sohbetloji.Com Yönetimi
Sohbetloji.Com
Reklam vermek için
TIKLAYIN
Sayfa: [1]
Sohbetloji.Com  |  Sohbetloji Forum  |  Tanışma / Kaynaşma  |  Sohbetloji'ye hoşgeldin mrreformer « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

Chat | Sohbet | Aşk Şiirleri | E-Kart | Arşiv | Archives | Sitemap-1 | Sitemap-2 | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
    TC. Kimlik No.Kimlik IşlemleriEmekli SandığıBağ-KurS.S.KEmniyet Gen. Müd.Sürücü C. PuanıAskerlik ŞubesiVergi DairesiÖsym
    Oto Vergi BorcuÜniversitelerAçık ÖğretimPasaportElçiliklerResmi GazeteADSL KotaIller Arası MesafeAlo 118Il - Ilçe Arası Mesafe